Ръководство

ДИРЕКТОР НА ГДБОП-МВР

ГЛАВЕН КОМИСАР ИВАЙЛО СПИРИДОНОВ

 Ивайло Спиридонов

Ивайло Велинов Спиридонов е роден на 15 ноември 1967 г. в гр. София. Висшето си образование е завършил във ВТУ "Тодор Каблешков", гр. София. В МВР е постъпил през 1993 г. като разузнавач в състава на сектор "Криминална полиция" при 03 РУ-СДВР. Две години по-късно е преназначен на същата длъжност в 09 районно управление. От 1996 г. до 2014 г. последователно е преминал през следните длъжности в Столична дирекция на вътрешните работи - разузнавач в сектор "Убийства", началник на същия сектор, началник на отдел "Криминална полиция", заместник-директор и временно назначен на длъжността директор на СДВР. През лятото на 2014 г. е назначен за заместник-директор на Главна дирекция "Национална полиция".

Награждаван е двукратно с почетен медал от ръководството на МВР, както и с писмена похвала.

От февруари 2015 г. заема длъжността директор на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" при Министерството на вътрешните работи.

Женен с две деца.

*****************************************************************************************************

 

ЗАМЕСТНИК-ДИРЕКТОР НА ГДБОП-МВР

СТАРШИ КОМИСАР СТОЯН ТЕМЕЛАКИЕВ

Стоян Темелакиев

Стоян Славчев Темелакиев е роден на 21 февруари 1967 г. в с. Стоб, обл. Кюстендил. Висшето си образование е завършил в ЮЗУ "Неофит Рилски", гр. Благоевград. В МВР е постъпил през 1996 г. като полицейски командир в районно полицейско управление гр. Рила, обл. Кюстендил. По време на службата си там е заемал длъжностите разузнавач в група "Криминална полиция", а в последствие - и неин началник. На работа в ГДБОП-МВР е от 2007 г., когато е назначен за разузнавач в отдел "Контрабанда".  Две години по-късно е преминал в специализиран сектор в отдел "Наркотици". Последователно е заемал длъжностите началник на сектор и началник на отдел в ГДБОП-МВР.

Награждаван е многократно с изказване на писмена похвала, благодарност, колективна парична награда и наградно оръжие от министъра на вътрешните работи.

В началото на 2015 г. е назначен на длъжност заместник-директор на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" при Министерството на вътрешните работи.

Женен с едно дете.

*****************************************************************************************************

 

ЗАМЕСТНИК-ДИРЕКТОР НА ГДБОП-МВР

СТАРШИ КОМИСАР СТЕФАН ДЖОЛЕВ

Стефан Джолев

Стефан Бориславов Джолев е роден на 10 юни 1972 г. в гр. Дупница. Висшето си образование е завършил в ЮЗУ "Неофит Рилски", гр. Благоевград. През 1998 г. е постъпил в системата на МВР в звено "Сигурност" в гр. Благоевград. От 1999 г. до началото на 2015 г. последователно е заемал длъжностите разузнавач от сектор "Хазарт", разследващ полицай в отдел "Разследване" и началник на сектор в същия отдел на ГДБОП-МВР.

Награждаван е многократно с изказване на писмена похвала и благодарност от ръководството на МВР.

През месец февруари 2015 г. е назначен на длъжността заместник-директор на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" при Министерството на вътрешните работи.

Неженен.